Sastojci
PODLOGA:
125g margarina
250 g mljevenih petit keksa
5 žlica kokosa
KREMA:
3 čvrsta jogurta
300 ml vrhnja za šlag
120 g šećera u prahu
1 vanilin šećer
1 Limun šećer Dolcela
1 želatina
Još potrebno: Jagode
Priprema
1.
Podloga:
Mljevene kekse i kokos promiješati i preliti sa otopljenim margarinom. Sve dobro promiješati i staviti u kalup i dobro utisnuti da bude čvrsta podloga.
2.
KREMA:
Jogurt i šećer miksati i dodati vanilin šećer i lumun šećer. Posebno pripremiti želatinu i dodati u kremu. Miksati vrhnje za šlag i na kraju dodati u kremu. Sve dobro sjediniti i preliti preko podloge. Staviti u hladnjak preko noći da se stvrdne.
Kada je krema dovoljno čvrsta ukrasiti sa polovicama jagoda. Preko jagoda preliti sirup koji sam prokuhala od jagoda i šećera.
3.
U sirup možete dodati i želatinu i u tom slučaju će ispasti glatka čvrsta gelirana dekoracija.

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva