Sastojci
PRVI SLOJ
300 gr nougat napolitanki
150 gr lješnjaka
200 gr Nutelle
DRUGI SLOJ
500 gr mascarpone sira

400 gr Nutelle
100 gr nougat napolitanki
200 gr lješnjaka
TREĆI SLOJ
300 gr Nutelle
10 Ferrero Rocher čokoladica
Način pripreme
Lješnjake popržite u suhoj tavi dok ne zamirišu.
Ogulite ih i sameljite.
U multipraktiku sameljite napolitanke i pomiješajte sa lješnjakom i Nutellom.
Utisnite u kalup za tortu i ostavite da se ohladi.
Ostatak samljevenih napolitanki pomiješajte sa lješnjakom, mascarpone sirom i Nutellom.
Dobro promiješajte pa premažite prvi sloj.
Preostalu Nutellu otopite kratko u mikrovalnoj pećnici pa premažite njom tortu.
Prepolovite Ferrero čokoladice i poredajte po torti.

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva