Sastojci
kocke keks Petit Beure ili slican kolicina po potrebi 500 gr slatke pavlake 1 puding vanila pola litra mleka 3 kasike secera 300 gr visanja
kocke keks Petit Beure ili slican kolicina po potrebi 500 gr slatke pavlake 1 puding vanila pola litra mleka 3 kasike secera 300 gr visanja
Priprema
1. Prvo prah za puding pomesajte sa secerom, dobro izmesajte i dodajte malo od pola litra mleka, tako da dobijete glatku pastu, zatim je sipajte u ostalo mleko i skuvajte puding. Dobro ga ohladite.
1. Prvo prah za puding pomesajte sa secerom, dobro izmesajte i dodajte malo od pola litra mleka, tako da dobijete glatku pastu, zatim je sipajte u ostalo mleko i skuvajte puding. Dobro ga ohladite.
2. Umutite pavlaku, odvojte jednu trecinu u drugu ciniju da imate za odozgo, a u ostatak dodajte ohladjeni puding.
3. Keks umacite u mleko i ili kako volite, moze i u kafu. Redjajte u ciniju keks, premazite filom, pa opet keks, fil, keks i na vrhu cistu pavlaku koju ste odvojili. Po vrhu poredjajte visnje.
4. Visnje mozete stavljati i u sredinu kolaca po filu, ja nisam jer bi se sve zacrvenelo i teze seklo. Mozete staviti i jagode i maline, sve sto je crveno. 5. DOBRO OHLADITE pre secenja.
3. Keks umacite u mleko i ili kako volite, moze i u kafu. Redjajte u ciniju keks, premazite filom, pa opet keks, fil, keks i na vrhu cistu pavlaku koju ste odvojili. Po vrhu poredjajte visnje.
4. Visnje mozete stavljati i u sredinu kolaca po filu, ja nisam jer bi se sve zacrvenelo i teze seklo. Mozete staviti i jagode i maline, sve sto je crveno. 5. DOBRO OHLADITE pre secenja.
Izvor: www.coolinarika.com
0 komentari:
Objavi komentar