Sastojci
kocke keks Petit Beure ili slican kolicina po potrebi 500 gr slatke pavlake 1 puding vanila pola litra mleka 3 kasike secera 300 gr visanja

Priprema
1. Prvo prah za puding pomesajte sa secerom, dobro izmesajte i dodajte malo od pola litra mleka, tako da dobijete glatku pastu, zatim je sipajte u ostalo mleko i skuvajte puding. Dobro ga ohladite.
2. Umutite pavlaku, odvojte jednu trecinu u drugu ciniju da imate za odozgo, a u ostatak dodajte ohladjeni puding.
3. Keks umacite u mleko i ili kako volite, moze i u kafu. Redjajte u ciniju keks, premazite filom, pa opet keks, fil, keks i na vrhu cistu pavlaku koju ste odvojili. Po vrhu poredjajte visnje.
4. Visnje mozete stavljati i u sredinu kolaca po filu, ja nisam jer bi se sve zacrvenelo i teze seklo. Mozete staviti i jagode i maline, sve sto je crveno. 5. DOBRO OHLADITE pre secenja.
Izvor: www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva