astojci
8 jaja
300 grama šećera
10 velikih žlica glatkog brašna
250 grama rastopljenog i ohlađenog maslaca ili margarina
1 l mlijeka
Vanilin šećera Dolcela, limunova korica
jagode
Priprema
1.
Žumanjke pjenasto izmiksajte sa šećerom i vanilijom, dodajte rastopljeni margarin.
2.
Dodavajte malo pomalo brašno i mlijeko. Na kraju lagano žlicom umješajte tučeni snijeg od bjelanjaka.
3.
U namazan i brašnom posut protvan veličine 20×30 lagano pretresite smjesu. Jagode stavljajte manje ili veće prepolovite da ne budu teške i da jako ne potonu.
4.
Pecite na 165 stupnjeva u pećnici sa donjim i gornjim grijačem sat vremena.

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva