Sastojci
Biskvit od rogača
200 grama mljevenog rogača
200 grama smeđeg šećera
2 jaja
100 grama kakaa
2 dcl jogurta
100 ml ulja
2 dcl vruće kave ili nescafera
1 1/2 žličica sode bikarbone
crveni džem
200 grama mljevenog rogača
200 grama smeđeg šećera
2 jaja
100 grama kakaa
2 dcl jogurta
100 ml ulja
2 dcl vruće kave ili nescafera
1 1/2 žličica sode bikarbone
crveni džem
Krema
400 grama bijele čokolade
500 ml vrhnja za šlag
400 grama bijele čokolade
500 ml vrhnja za šlag
Priprema
1.
Izmješajte sve sastojke.
2.
2.
Smjesu prelijte u kalup veličine 20×30 koji ste namazali i posuli brašnom.
Pecite na 170 stupnjeva sat vremena
3.
3.
Pečeni kolač premažite džemom pa vratite još 5 min. u pećnicu. Ostavite da se ohladi.
4.
4.
Zagrijte vrhnje pa u njemu rastopite čokoladu. Stavite u frižider nekoliko sati da se dobro ohladi. Izmiksajte u kremu.
5.
5.
Premažite kolač.
0 komentari:
Objavi komentar