Sastojci
– 500 gr pilećih prsa
– 1 luk
– 2 čehne bijelog luka


– 100 gr putera
– 200 ml vrhnja za kuhanje
– 200 ml milerama
– ½ limuna sok
– so, biber

Način pripreme
Luk sitno isjeckajte pa izdinstajte na puteru dok ne omekša.


Dodajte sitno sjeckani bijeli luk i još kratko prodinstajte.
Dodajte vrhnje za kuhanje i mileram pa pustite da proključa.
Piletinu izrežite na kockice i kratko propržite.
Prelijte sosom i pospite sa malo limuna.
Prijatno

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva