Sastojci 1/2 kg lisnatog tijesta Krema: 1/2 kg krem sira 3 dcl vrhnja za šlag 100 grama šećera u prahu 1 vrećica želatine Žele od jagoda 1/2 kg jagoda 100 grama
šećera 1 vrećica želatine Priprema 1. Lisnato razvaljajte na veličinu otprilike 20×30, specite kore. Jagode izmiksajte pa zagrijte sa šećerom dok se šećer ne otopi. Želatinu napravite po uputi na vrećici pa dodajte u ohlađene jagode. 2. Krem sir pomješajte sa šećerom i istučenim šlagom, namažite na prvu koru lisantog. Žlicom izbušite rupe. 3. U svaku rupu nalijte žele od jagode. 4. Ostatak želea razmažite žlicom po kremi. 5. Poklopite drugom korom, lagano stisnite i stavite da se dobro ohladi.
Pročitajte više na: http://recepti-i-ideje.info/kolaci/krem-kolac-sa-jagodama/
Copyright © Recepti I Ideje
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar