Sastojci
Sastojci za biskvit
10 bjelanjaka
280 gr. secera
280 gr. przenih mljevenih ljesnjaka
2 zlice kakaa
Sastojci za 1. fil
6 zumanjaka
1 jaje
150 gr. secera
3 rebra cokolade
1 margarin
Sastojci za 2. fil
4 zumanjka
2 pudinga od vanilije
4 zlice secera
0.7 l. mlijeka
0.5 l. izradenog tekuceg slaga
Priprema
Izrada biskvita
1.
Izmiksajte bjelanjke u cvrsti snijeg, pa dodajte secer, przene mljevene ljesnjake (najlakse ih je isprziti u tavi na sporetu i nakon toga samljeti) i kakao i sve izradite u finu smjesu.
2.
Pecite u tepsiji po zelji (ovisno koliko debeli biskvit zelite) koju ste prethodno namazali margarinom i posuli brasnom, na 180 C dok se biskvit ne odvoji od rubova tepsije.
Izrada 1. fila
3.
Zumanjke, jaje, secer i cokoladu izradite na pari. Kada se fil ohladi dodajte 1 margarin (ili po zelji vise).
Izrada 2. fila
4.
Zumanjke, puding i secer izradite i skuhajte u 0.7 l mlijeka.
5.
Kada se fil ohladi izraditi ga i dodati pola litre izradenog tekuceg slaga.
Posluživanje
Slaganje: Biskvit – tamni fil – svijetli fil
Na kraju posuti kolac sa przenim mljevenim ljesnjacima. Dobro ga ohladite i uzivajte!!!
Izvor:http://www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva