žete li zamisliti kakav je osjećaj kad se probudite u tamnom grobu nakon što vas doktori proglase mrtvim? To se upravo dogodilo ovoj ženi u Hondurasu.
Prema izvještaju lokalne TV stanice Primer Impacto, Neysi Perez se upravo vjenčala i bila je u trećem mjesecu trudnoće kada je doživjela srčani udar.
Kad su je pronašli, njeno tijelo se trzalo i usta su joj bila puna pjene. Njezini roditelji su mislili da je opsjednuta zlim duhom.
U očajničkom pokušaju da “oslobode” svoju kćerku od zlog duha, pozvali su lokalnog svećenika, ali se njeno stanje pogoršalo. Postala je nepokretna i nije pokazivala nikakve znakove života.
U bolnici su je doktori proglasili mrtvom, a roditelji su odlučili pokopati svoju kćerku u najkraćem roku, jer nisu imali novca za balzamiranje.
Ukopana je u svojoj vjenčanici.
Iste noći, grobar Jesus Villanueva je doživjeo šok života kada je čuo vrisak iz njenog groba. Odmah je obavijestio porodicu, a njen suprug Rudy je stigao sljedećeg jutra na njen grob.
Kad je razbio njen kovčeg, njeno tijelo je još uvijek bilo toplo, ali nije disala. Odmah je prebačena u bolnicu, gdje su je doktori morali drugi put proglasiti mrtvom. Izgleda da je doživjela šok kada se probudila i u nedostatku zraka nije mogla izdržati dugo u kovčegu.

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva