VOĆNA TORTA BEZ PEČENJA GOTOVA ZA 20 MINUTA
PROČITAJ RECEPT NA:Sastojci
kore za rozen tortu 1 pakovanje
šlag krema 500g
hladna kisela voda 4dl
kisela pavlaka 400g
šećer u prahu 120g
zamrznuti voćni miks 400g
Za preliv:
– 2 bele glauzre
Priprema:
Umutiti šlag penu sa kiselom vodom i dodati umućenu pavlaku sa šećerom
Sve dobro sjediniti.
Jednu koru premazati šlagom, staviti drugu koru. Premazati je šlagom i posuti voćnim miksom.
Od gore staviti još malo šlaga i prekriti sledećom korom. Na svaku drugu koru stavljati malo voća. Gornja kora se ne premazuje šlagom.
Tortu prekriti providnom folijom, blago je opteretiti i staviti u frižider da se fil stegne i korice omekšaju.
Na kraju premazati belom glazurom i po želji ukrasiti čokoladom za kuvanje.

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva