Brzo gotove, brzo se pojedu
Sastojci
Tijesto:
– 6 dl brašna
– 2 dl kiselog vrhnja
– 2 dl masti
– 1 prašak za pecivo
i još:
– domaći tvrdi pekmez za filati
– šećer u prahu za posuti
Priprema
1. Zamijesiti tijesto od svih sastojaka, ne treba odstajati.
2. Razvaljati i razrezati na 4 dijela uzdužno, svaki nafilovati i spajati krajeve da se ne
preklapaju(samo da se dobro spoje).
3. Rezati male štrudlice i staviti peći izrezane.
4. ovaj put sa filom od pasiranja rabarbare, krušaka i kupina
Posluživanje
Štrudlice su prhke, a stavila sam domaći tvrdi mješani pekmez tako da ne iscuri kad se
peče.
Izvor: coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva