SASTOJCI:
TIJESTO:
bjelanjaka
6 zlica secera
100gr. kokosa
100gr. mljevenih orasa
prasak za pecivo
KREM:
zumanjaka
6 zlica secera
2 rebra kuhinjske cokolade
200gr. putera
200ml. slatkog vrhnja
2-3 slag pjene
PRIPREMA:
Umutite 6 bjelanjaka sa 6 zlica secera u saum. Dodajte kokos,mljevene orase i prasak za pecivo.
Mijesajte sa spatulom,zatim tijesto istresite u pleh i pecite u zagrijanoj pecnici na 190C oko 10-15 min.
6 zumanjaca i 6 zlica secera kuhajte na pari dok se krema ne zgusne.
Dodajte 2 rebra cokolade za kuhanje neprestano mijesajuci dok se cokolada ne otopi.Sklonite sa pare i ostavite da se ohladi.
Izmiksajte 200ml. slatkog vrhnja u slag i ostavite sa strane.
U hladan krem dodajte omeksali puter i miksajte.
Na kraju dodajte umuceni slag i mijesajte sa spatulom.
Krem staviti preko ohladenog tijesta a zatim slag pjenu.

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva