Sastojci
Tijesto
4 jaja
12 žlica šećera
1 dl ulja
1 dl mlijeka
12 žlica brašna
1 prašak za pecivo
2 žlice kakaa
1 žlica mlijeka

Krema
5 dl mlijeka
3 žlice brašna
10 dag kokosovog brašna
10 žlica šećera
Čokoladna glazura
10 dag čokolade za kuhanje
8 dag margarina
2 žlice mlijeka
kokos u prahu za posipati

Priprema
1.
Sve sastojke za tijesto (osim mlijeka i kakaa) izmiksati i podijeliti u dva dijela.
2.
U jednu polovicu dodati kakao i mlijeko. Tamni dio tijesta uliti u tepsiju (25×35cm) i staviti da se malo zapeče.
3.
U međuvremenu staviti kuhati mlijeko sa šećerom, brašnom i kokosovim brašnom. Miješati dok ne zakuha i zgusne se.

4.
Iz pećnice izvaditi smeđi dio tijesta koji je već malo zapečen, prekriti ga ravnomjerno kremom. Na kremu rasporediti bijeli dio biskvita (sipati iz lončića u obliku traka) i vratiti u pećnicu da se ispeće do kraja.
5.
Pečeno preliti čokoladnom glazurom, sačekati da se na pola ohladi i posuti kokosovim brašnom.
6.
Rezati na manje kocke i držati u hladnjaku.

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva