SASTOJCI
Podloga
•  150 g Petiti Beurre keksi
•  80 gr rastopljenog maslaca

Nadjev
•  oko 300 g kupina, malina, borovnica, ili kombinacija
•  1 voćni jogurt šumsko voće ili prema voću koje imate
•  250 ml slatkog vrhnja za šlag
•  1 vrećica Dolcela instant želatine
•  5-7 žlica šećera u prahu
•  1 vrećica vanilin šećera Dolcela
PRIPREMA
1. Prvo propasirajte voće koje imate
2. Sameljite ili izmrvite valjkom kekse i prelijte ih rastopljenim maslacem te smjesu utisnite na dno kalupa za tortu
3. Istucite šlag uz dodatak malo vanilin šećera
4. Izmiješajte propasirano voće i voćni jogurt mikserom uz dodavanje želatine; kad je glatko dodajte šećer u prahu
5. U smjesu s voćem polako kuhačom umiješajte istučeni šlag i sve izlijte na podlogu od keksa
6. Ostaviti hladiti barem 2 sata

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva