SASTOJCI
Podloga
• 150 g Petiti Beurre keksi
• 80 gr rastopljenog maslaca
Podloga
• 150 g Petiti Beurre keksi
• 80 gr rastopljenog maslaca
Nadjev
• oko 300 g kupina, malina, borovnica, ili kombinacija
• 1 voćni jogurt šumsko voće ili prema voću koje imate
• 250 ml slatkog vrhnja za šlag
• 1 vrećica Dolcela instant želatine
• 5-7 žlica šećera u prahu
• 1 vrećica vanilin šećera Dolcela
• oko 300 g kupina, malina, borovnica, ili kombinacija
• 1 voćni jogurt šumsko voće ili prema voću koje imate
• 250 ml slatkog vrhnja za šlag
• 1 vrećica Dolcela instant želatine
• 5-7 žlica šećera u prahu
• 1 vrećica vanilin šećera Dolcela
PRIPREMA
1. Prvo propasirajte voće koje imate
2. Sameljite ili izmrvite valjkom kekse i prelijte ih rastopljenim maslacem te smjesu utisnite na dno kalupa za tortu
3. Istucite šlag uz dodatak malo vanilin šećera
4. Izmiješajte propasirano voće i voćni jogurt mikserom uz dodavanje želatine; kad je glatko dodajte šećer u prahu
5. U smjesu s voćem polako kuhačom umiješajte istučeni šlag i sve izlijte na podlogu od keksa
6. Ostaviti hladiti barem 2 sata
1. Prvo propasirajte voće koje imate
2. Sameljite ili izmrvite valjkom kekse i prelijte ih rastopljenim maslacem te smjesu utisnite na dno kalupa za tortu
3. Istucite šlag uz dodatak malo vanilin šećera
4. Izmiješajte propasirano voće i voćni jogurt mikserom uz dodavanje želatine; kad je glatko dodajte šećer u prahu
5. U smjesu s voćem polako kuhačom umiješajte istučeni šlag i sve izlijte na podlogu od keksa
6. Ostaviti hladiti barem 2 sata
0 komentari:
Objavi komentar