Modrice nekada sporo prolaze, posebno ako se radi o nekom snažnom udarcu nakon kojeg se
podlije krv, a zahvaćeno mjesto mijenja boje. Da li ste znali da bol nakon udarca možete ublažiti
lijekom koji se u tu svrhu koristio vijekovima?

Osim na hljeb, u kolačima ili kao podloga, margarin je svestrana namirnica, a sada se čini da nam
pomaže i kod spriječavanja nastanka hematoma ispod kože.

Margarin uglavnom držimo u frižideru, a kada se stavi na udareno mjesto, hladi ga i donosi
olakšanje. Vrlo je važno odmah hladiti tu povredu jer podljev tako neće nastati, a vitamini A,
D i E doprinose izlečenju bolnog mjesta. Da bi margarin bio što učinkovitiji, kupujte one koji
sadrže nezasićene masne kiseline, a izbegavajte margarin sa transmasnim kiselinama.











0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva