Sastojci
– 1 tikvica,oko pola kg
– 1 jogurt
– 3 vrhom pune velike kasike svezeg sira
 /> – 3 jaja


 – otprilike 150 gr brasna
– sol
– ulje
– malo sira za posuti
– na vrh noza praska za pecivo

Priprema
Tikvicu ocistite i naribajte,posolite pa nek malo odstoje da puste vodu.Ocedite i polako dodajte jaja,sir,jogurt,brasno i malo praska za pecivo,mozete dodati jos malo soli.


Treba da bude srednje gusto,sami cete morati oceniti zbog tikvice-tesko je da svi isto ocedimo od tecnosti pa brasno sami regulisite.Odozgo naribajte sira trapista ili nekog drugog.
Dobro nauljite pleh,moze da se stavi papir za pecenje i sipajte masu,pecite na 200 C oko 35-40 min
Ovo uglavnom pravim za veceru,odlicno je leti uz jogurt,moze i pivo,pravila sam i sa tikvicama iz zamrzivaca,mozete unutra ubaciti i sunkice ili salame,sve je po volji.Lepo je i drugi dan kad se ohladi

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva