Sastojci
    Za biskvit:
    1 jaje
    1 šalica 2 dl šećera
    1 šalica 2 dl mljevenih oraha
    1 šalica 2 dl mlijeka
    1 šalica 2 dl glatkog brašna 550
    1 dl ulja

1/2 vrečice praška za pecivo

Za kremu
    2 pudinga Bourbon Vanilija premium – dolcela
    6 žlice šećera
    6 dl mlijeka
    20 dag maslaca
    Za posipavanje
    naribana čokolada


Priprema:
Pripremiti sve sastojke za tijesto: prvo dobro izmiješati jaja i šećer, zatim dodati ostale sastojke, pa sve dobro izraditi.
Smjesu izliti u namašteni lim veličine 35x20 cm i peči u pećnici na 180°C 30-35 minuta ovisno o debljini biskvita.
Još topli biskvit poškropiti sa rumom
    Skuhati puding, mlijeko i šećer, zatim ohladiti te umiješati razrađeni maslac. Sve dobro izmiksati i sa tom kremom premazati biskvit u limu za pečenje. Kremu posipati naribanom čokoladom.

Posluživanje:
Moj savjet:
Nakon što sam iprobala novi proizvod “Podravkinog” branda “dolcela”- puding Bourbon Vanilija premium, koristeći ga u pripremi ovog kolača , predlažem i svima vama, kojima se sviđa ovaj jednostavan kolač, da ga probate i na ovaj način!

0 komentari:

Objavi komentar

KATEGORIJE

Ukupno prikaza stranice

Wikipedia

Rezultati pretraživanja

Istaknuti post

Sve što trebate znati o čišćenju organizma – detoksikaciji: OČISTITE TIJELO OD OTROVA BAR DVA PUTA GODIŠNJE!

Detoksikacija organizma Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje tijela! Jeste li znali, da č...

Arhiva bloga

Pretraži ovaj blog

PREVESTI

Popular Posts

Blog Arhiva